ADRESA: Comuna Corbeanca, Str. Soseaua Unirii, nr. 299, Ilfov
PROGRAM: Luni-Duminica: 08:00 - 20:00
imobiliare corbeanca imobiliare corbeanca
Paradisul Verde (Corbeanca) – 12 vile premium
ID : VV10
249.000€ Vanzari
CATEGORIE: Case / Vile
  • 356
ID OFERTA : VV10
PRET: 249.000€
  • Paradisul Verde
  • 3 dormitoare
  • 2 grup sanitar
  • 180 m2
  • 420mp


Ansamblul de locuinte “PARADISUL FLORILOR”, este situat in incinta complexului rezidential “Paradisul Verde”, din Comuna Corbeanca, beneficiind de toate facilitatile puse la dispozitie în cadrul binecunoscutului complex rezidential precum şi de o serie de avantaje suplimentare.

Proiectul “PARADISUL FLORILOR” este alcatuit din 12 locuinte individuale, similare prin prisma arhitecturii fatadelor stradale dar unice totodata din perspectiva proiectarii si a organizarii compartimentarilor interioare. Ansamblul de locuinte “PARADISUL FLORILOR” este amplasat pe o strada care deriva din artera principala a complexului rezidential “Paradisul Verde” si pe care se desfasoara trafic rutier exclusiv de catre ocupantii celor 12 locuinte individuale. Pe langa confortul si siguranta sporite, generate de accesul unic, strada este luminata, asfaltata, are o latime de sapte metri si sistem de colectare centralizat al apelor pluviale. In urma avizarii proiectului urbanistic, autoritatile publice locale ale Comunei Corbeanca au decis sa denumeasca artera stradala conform denumirii proiectului: “Strada Paradisul Florilor”.
Nu in ultimul rand, compania dezvoltatoare, GREEN RESIDENCE DEVELOPER S.R.L. a optat pentru crearea a doua spatii de relaxare comune, dotate cu banci, spatii verzi si accesorii de joaca pentru copii, destinate exclusiv utilizarii la nivelul micro-ansamblului, acestea insumand, impreuna cu calea de rulare si parcajele suplimentare, o suprafata de peste 2.400 de metri patrati – transferabili sub forma de cota parte indiviza proprietarilor din cadrul ansamblului.
Cele douasprezece vile din cadrul ansamblului sunt situate in imediata vecinatate a lacului si a zonelor de promenada, a terenurilor de sport (tenis, baschet, minifotbal) si a clubului multifunctional de sport si relaxare, denumit “PARADISUL VERDE SPORT & SPA”, situat in inima cartierului “Paradisul Verde”. La o distanta confortabila pentru asigurarea linistei, dar numai buna pentru o scurta plimbare, se gasesc restaurantele “The Brick”, “Sunrise Restaurant & Garden” si “Trattoria Paradis”, ale caror meniuri variate sunt completate de accesul la piscinele proprii.

Imobilele sunt amplasate pe loturi de teren cu suprafete generoase, preponderent intre 610 si 720 de metri patrati (proprietate exclusiva, pe langa cota parte indiviza din amenajarile mentionate mai sus) si au suprafete construite desfasurate intre 240 si 350 metri patrati, corespunzatoare unor suprafete utile de la 177 si pana la 243 metri patrati, la care se adauga terasele, ale caror suprafete variaza in intervalul 35-52 metri patrati.


DESCARCA PLANURI SI SCHITE ALE ACESTUI ANUNT

Descarca PDF     |    
View Larger Map

OFERTE IMOBILIARE CARE PUTEA PREZENTA INTERES

Pentru moment nu sunt oferte propuse
contact agent imobiliar
APEL TELEFONIC