ADRESA: Comuna Corbeanca, Str. Soseaua Unirii, nr. 299, Ilfov
PROGRAM: Luni-Duminica: 08:00 - 20:00
imobiliare corbeanca imobiliare corbeanca

Teren padure Corbeanca

Teren padure Corbeanca

 

Esti in cautare de oferte Teren padure Corbeanca?

SC Corbeanca Imobiliare SRL este o agentie imobiliara de nisa, cu sediul in Corbeanca, Ilfov. Suntem specializati pe oferte imobiliare exclusiv pentru zona Corbeanca (Corbeanca, Petresti, Mechea, Tamas, Ostrat, Orac). Ofertele se adreseaza atat cumparatorilor de loturi individuale, cat si investitorilor, pentru terenurile de suprafete si valori mari.

Teren padure Corbeanca: Ce servicii oferim?

  • – Consultanta imobiliara
  • – Asistenta pentru investitii
  • – Intermedieri in tranzactii imobiliare
  • – Asistenta juridica
  • – Evaluarea reala a proprietatilor
  • – Rapiditate si siguranta in intocmirea actelor
  • – Proiectare si avize pentru constructii si amenajari imobile
  • – Lucrari de topografie si cadastru
  • – Servicii in domeniul constructiilor imobiliare

Teren padure Corbeanca: Despre agentia noastra

Firma activeaza pe piata imobiliara din Corbeanca din martie 2003. Incepand de atunci, atat investitori romani, cat si straini au putut gasi pe piata imobiliara un important partener de afaceri. Seriozitatea, profesionalismul si experienta consolidata in domeniul imobiliar ne-au asigurat impunerea in cadrul segmentului de piata pe care activam. Astfel am reusit sa ne cream un larg portofoliu de clienti si parteneri de afaceri din Romania, SUA, Italia, Spania, Israel, Grecia.

Inca de la inceputul activitatii noastre,am cautat sa ne implicam atat in proiectele de dezvoltare regionala,cat si in proiecte investitionale de anvergura,demarate pe teritoriul zonei Corbeanca. Astfel, agentia noastra de Teren padure Corbeanca, in parteneriat cu SC Vision Holdings SRL, au demarat proiectul investitional Oasis Park, proiect constand in construirea unui complex rezidential de 200 de vile si facilitati, precum:gradinita, parc si centru comercial,si al carui cost total se ridica in jurul sumei de 30 de milioane de dolari.

De asemenea, vanzarea intregului ansamblu de 75 de loturi apartinand Liziera Development i-a fost atribuita agentiei noastre.

Garantia calitatii serviciilor

Agentia noastra nu urmareste doar finalizarea unui act de vanzare-cumparare, ci pune pret pe o permanenta si continua fidelizare a clientilor,venind in intampinarea necesitatilor si solicitarilor acestora,initiind drept urmare diferite proiecte de dezvoltare locala,precum:efectuarea racordurilor electrice,executarea gardurilor de imprejmuire, plantarea pomilor fructiferi sau ornamentali si intretinerea acestora pana la prindere,executarea de puturi de apa si dotarea acestora,definitivarea cailor de acces aferente fiecaruia dintre loturi, etc.

SC Corbeanca Imobiliare SRL va poate acorda sprijinul necesar pentru efectuarea tuturor formalitatilor premargatoare executarii propriu-zise a locuintei Dumnevoastra, respectiv:certificat de urbanism,documentatie de proiectare si obtinerea de avize si,in final,a autorizatiei de constructie. Intrucat noi suntem permanent prezenti in Corbeanca,putem gestiona plata taxelor anuale catre Primaria din Corbeanca,sau orice alta activitate legata de Corbeanca pe care dumneavoastra nu aveti timpul necesar a o efectua.

Angajamentul SC CORBEANCA IMOBILIARE SRL

Angajamentul nostru este acela de a oferi clientilor servicii la standarde profesionale,atat in ceea ce priveste calitatea,cat si in privinta preocuparii permanente de dezvoltare si adaptare la cele mai exigente cerinte. Prin experienta acumulata de-a lungul timpului, prin profesionalism si o politica manageriala de sustinere a intereselor clientului, Corbeanca Imobiliare si-a construit o serioasa reputatie pe piata imobiliara din Romania.

Corbeanca Imobiliare – Alegerea ideala

Asadar, indiferent daca sunteti penruprima data pus in situatia achizitionarii sau vanzarii unui imobil sau sunteti un investitor experimentat ce doreste sa-si largeasaca orizontul, noi suntem alegerea potrivita si impreuna vom construi o solutie personalizata pentru fiecare. Suntem aici pentru a va asista in luarea unei decizii imobiliare bine informate,punandu-va la dispozitie intreaga noastra experienta in toate aspectele unei tranzactii – de la alegerea unei proprietati potrivite, ofertare si negociere pertinenta, la informatii de domeniu financiar (ex: obtinerea unui credit imobiliar, cote de impozitare), cadastral, juridico-notarial, publicitate imobiliara – Teren padure Corbeanca.

contact agent imobiliar APEL TELEFONIC